Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Slogan Perusahaan Goes Ieuh

Nyeri sorangan nyaéta cinta

about (5)
about (4)
about (3)

Tentang Kami

Hangzhou Yongrun komoditi Co., Ltd, diadegkeun dina 2012. Kami produsén profésional baju airer di Hangzhou, Cina.Produk utama kami nyaéta pengering Rotary, rak baju jero ruangan, garis cuci anu tiasa ditarik sareng bagian-bagian sanés.Produk ieu utamana dijual ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Australia jeung Asia.Pausahaan nyertakeun wewengkon 20.000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 200 pagawé.Simkuring gaduh pabrik aluminium urang sorangan tur loba parabot canggih lianna.Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun langkung ti 4 taun jasa OEM.Pausahaan ieu lokasina di Kota Pingyao (kalér kuloneun Hangzhou), ngan hiji jam drive ti Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan.Bahan baku utama perusahaan nyaéta mandiri, kalayan harga anu nguntungkeun sareng jaminan kualitas.Sakumaha di luhur, kami yakin pesenan anjeun bakal siap dikirimkeun dina 30-40 dinten.

Jumlahna aya sakitar 50 pagawé
Legana 6.000 méter pasagi
Kami nyayogikeun langkung ti 4 taun jasa OEM
eady pikeun nganteurkeun dina 30-40 poé
30-

Jungelife mangrupikeun nami merek anu kadaptar ku Hangzhou Yongrun Commodity Co, Ltd Ayeuna Jungelife ngawangun reputasi anu saé dina jalur ieu.Urang cooperate kalawan loba brand kawentar di dunya, kayaning Walmart, ALDI, Home depot, CTC ...... Yongrun ogé boga Inok internasional, BSCI(ID 31216): ISO9001 sarta sababaraha Inok husus ti klien kami.Jumlahna aya sakitar 50 padamel sareng legana 6.000 méter pasagi.Omzet taun ka tukang ngaleuwihan USD$ juta.Wilujeng sumping di Hangzhou Yongrun Commodity Co, Ltd.

Naha anjeun milih kami?

Kualitas anu langkung saé pikeun anjeun: Yongrun ogé gaduh audit internasional, BSCI (ID 31216): ISO9001 sareng sababaraha audit khusus ti klien kami.
harga hadé ka anjeun: Urang boga pabrik aluminium urang sorangan, sangkan bisa ngurangan biaya bahan baku sarta masihan anjeun harga alus.
Palayanan anu langkung saé pikeun anjeun: Kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, tapi ogé nyayogikeun produk anu disesuaikan sareng OEM.Naon deui, kami gaduh tim jasa profésional anu tiasa ngarengsekeun masalah anjeun dina waktosna.

about (9)
about (2)
about (6)