Baju Dryer Jangjang tilepan rak

Baju Dryer Jangjang tilepan rak

Katerangan pondok:

Populér gantungan lawon, rak lawon, baja sareng pengering lawon aluminium


  • Jumlah modél:LYJ102
  • Bahan:ABS + PP + Bubuk Steel
  • Gaya:ngalipet
  • warna:pérak
  • Ukuran Buka:127*58*56cm, 102*58*64cm
  • Ukuran Lipat:84 * 58,5 * 9 cm
  • beurat:3 kg
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    1. rak dryer lawon ieu 15m total spasi garis.
    2. rak dryer lawon tilepan Ieu gampang melu datar pikeun neundeun.
    3. mékanisme Ngonci aman tur basajan.
    4. Bahan: ABS + PP + Bubuk Steel
    5. jangkungna adjustable
    Ukuran muka: 127 * 58 * 56cm, 102 * 58 * 64cm
    Lipat ukuran: 84*58.5*9cm
    Beurat: 3 kg
    kawat baja: D3.5mm Steel tube: D12mm

    Cloth Hanger
    Cloth Rack

    Aplikasi

    Cloth Hanger Cloth Rack


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK