Héjo Telescopic Rojongan cuci Line Prop 2.4m

Héjo Telescopic Rojongan cuci Line Prop 2.4m

Katerangan pondok:


  • Tempat Asal:Zhejiang, Cina
  • Ngaran Brand:Jungelife
  • Jumlah modél:LYB101
  • Desain fungsional:Multifungsi
  • Toleransi dimensi: <± 2 cm
  • Kasabaran beurat: <±1%
  • Pembeli komérsial:Super Markets, Toko E-commerce
  • Gaya Desain:Kontemporer
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    Item No.
    Katerangan
    Spésifikasi
    Bungkusan
    L*W*H NW/GW
    20/40/40' H ft
    LYB 101
    Prop baju 2,4m sareng konci pulas
    tube palapis bubuk
    diaméterna luar: 19mm
    jero diaméterna: 16mm
    panjangna: 240cm
    Beurat: 605g
    1 PC / sisipan lab Warna + kantong plastik
    12 PCS/Ctn
    138*13.5*6 cm,
    8/8.5
    30600 /
    LYQT 101
    ROTARY panutup
    Tahan cai, Anti-UV, 70g/m2
    Ngajual Ukuran: 165 * 28CM
    Beurat: 78,5g
    1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 50Pcs / CTN
    30*22*26, 4.5/5
    LYQT 102
    ROTARY panutup kalawan ZIP
    Tahan cai, Anti-UV, 70g/m2
    Ukuran: 165*28 CM
    beurat: 85g
    1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 50Pcs / CTN
    30*22*26, 5/5.5
    LYQT 103
    ROTARY panutup kalawan ZIP
    Tahan cai, Anti-UV, 120g/m2
    Ukuran: 165*28 CM
    beurat: 94g
    1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 50Pcs / CTN
    30*22*26, 4.5/5
    YJD 101
    Kantong pasak
    Tahan cai, Anti-UV, 120g/m2
    ukuran: 38*30 CM
    beurat: 33g
    1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 50Pcs / CTN
    LYS-20
    20 m Rotary AIRER REPLACEMNT COLTHES garis
    20mtr Rotary ngagantian garis cuci
    Diaméterna: 3.0mm
    1PC/selapkeun Warna lab + Ngaleutikan wrapping,
    40 PCS / CTN
    26*23*29
    68000 / 142000 /
    LYS-30
    30m Rotary AIRER REPLACEMNT COLTHES garis
    30m Rotary ngagantian garis cuci
    Diaméterna: 3.0mm
    1PC/selapkeun Warna lab + Ngaleutikan wrapping,
    40 PCS / CTN
    26*23*29
    68000 / 142000 /
    LYS-60
    60 m Rotary AIRER REPLACEMNT COLTHES garis
    60mtr Rotary ngagantian garis cuci
    Diaméterna: 3.0mm
    1PC/selapkeun Warna lab + Ngaleutikan wrapping,
    12 PCS/CTN
    29 x 23,5 x 22,3
    24000 / 49000/
    Washing Line
    Washing Line
    Washing Line

    Aplikasi

    Iboga VDaérah
    Tempat Asalna Zhejiang,Cina
    Ngaran Brand Jungelife
    Nomer modél LYB101
    Paké Papakéan
    Desain fungsional multifungsi
    Toleransi diménsi <± 2 cm
    Kasabaran beurat <±1%
    Pembeli komérsial Super Markets, Toko E-commerce
    Usum Sadaya-Usum
    Gaya Desain Kontemporer

    Washing Line Washing Line Washing Line

     Washing Line 66


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK