Warta

  • Indoor/Outdoor Adjustable Retractable Clothesline

    Jero rohangan / Outdoor adjustable Retractable Clothesline

    jero rohangan / outdoor adjustable Retractable Clothesline ngahemat spasi: The retractable na adjustable garis merlukeun spasi minimal, tapi nawarkeun Anjeun garis generously ukuranana pikeun drying (84 total inci);Sampurna pikeun individu atanapi kulawarga ageung;Jalur mundur nalika henteu dianggo;Lumayan buat ngagantung baju...
    Maca deui
  • Foldable Laundry Rack for Air Drying Clothing

    Rak laundry Foldable pikeun Air Drying Busana

    Rak drying baju pikeun hemat energi jeung drying hipu jadi baju anjeun tahan leuwih lila Dijieunna tina baja awét acan lightweight nu gampang pikeun mindahkeun tina kamar ka kamar;ngarojong nepi ka 32 pon Akordion design tilepan datar pikeun neundeun kompak Silver, waterproof, Bubuk coated;Ukuran tahan noda 1...
    Maca deui
  • Perfect air drying solution for every family

    Solusi pengeringan hawa anu sampurna pikeun unggal kulawarga

    HADIAH GRATIS - Unggal Paket kalebet spike taneuh logam, panutup pelindung, kantong pasak sareng pasak baju salaku kado gratis pikeun langkung gampang masang rak pengering payung STRUKTUR TUGAS HEAVY - Sababaraha jinis ukuran.Cai mibanda 40m, 45m, 50m, 55m jeung 60m rupa pilihan.- garis baju luar ieu h ...
    Maca deui
  • Multi-line clothesline, a good helper in life

    Multi-garis clothesline, a helper alus dina kahirupan

    Ngeunaan item ieu Hemat spasi adjustable 5 rak drying garis pikeun nongkrong baseuh atawa garing laundry di jero atawa di luar Garis ngalegaan nepi ka leuwih ti 4 méter nyieun 21 méter spasi garing sababaraha beban laundry Kotak standar kami pikeun clothesline nyaeta kotak bodas, sarta kami nganggo. kotak coklat anu kuat sareng dipercaya ...
    Maca deui
  • Tips for drying clothes

    Tips pikeun drying baju

    1. Anduk garing pikeun nyerep cai Bungkus baju baseuh dina anduk garing sarta pulas nepi ka euweuh cai netes.Ku cara kieu baju bakal garing tujuh atawa dalapan.Gantungkeunana di tempat anu hawana saé sareng bakal garing langkung gancang.Nanging, langkung saé henteu nganggo metode ieu dina baju nganggo manik, manik, atanapi…
    Maca deui
  • A Durable Wall Mounted Folding Drying Rack

    Tembok awét dipasang tilepan Drying rak

    Ngaleutikan clutter sarta maksimalkeun pungsi efisiensi kalawan témbok-dipasang rak drying baju extendable! rak drying melu ieu ciri 7,5m spasi nongkrong dina témbok super-kompak design Gunung nu tetep kaluar ti jalan Anjeun.Dijieunna tina tabung aluminium anu awét anu bakal tahan taun-taun ngagem & ...
    Maca deui
  • How to choose an indoor clothesline

    Kumaha carana milih hiji clothesline indoor

    Mangpaat tina clothesline indoor ieu reflected dina loba aspék, utamana dina imah leutik-ukuran, misalna hiji obyék leutik inconspicuous muterkeun hiji peran hébat.The panempatan tina clothesline jero rohangan ogé desain, nu reflected dina loba aspék fungsionalitas. ékonomi jeung bahan pilihan ...
    Maca deui
  • How to choose a drying rack

    Kumaha carana milih rak drying

    Naon gunana milih rak drying?Éta kedah janten bahan.Pilihan bahan tina awak utama rak drying sarta ketebalan na, rubak, sarta karasa téh sadayana faktor anu mangaruhan kahirupan rak drying.rak drying Yongrun urang dijieunna tina baja tipung jeung boga karasa alus ....
    Maca deui
  • Introduce You A Heavyduty Clothes Drying Rack

    Nepangkeun Anjeun Rak Pangeringan Baju Heavyduty

    1.Heavy tugas Rotary baju airer: Robust jeung awét rak drying usaha Rotary jeung pigura tubular powder-coated pikeun mildew, keyeng jeung weatherproof, gampang pikeun ngabersihan.4 leungeun jeung 50m baju drying airer nyadiakeun lager cukup spasi pikeun ngagaringkeun baju, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngagaringkeun baju sakabeh kulawarga natural ...
    Maca deui
  • Aluminium Towel Drying Rack

    Aluminium anduk Drying rak

    Rak pengeringan baju pikeun ngahémat énergi sareng ngagaringkeun hipu supados baju anjeun langkung lami.Dijieunna tina bubuk steel.It weighs ngan 3 kg sarta gampang pikeun pindah ti kamar ka kamar rak dryer lawon ieu 15m total spasi garis.Desain akordion ngalipet datar pikeun panyimpenan kompak. Dina waktos anu sami, éta aman sareng sim ...
    Maca deui
  • Retractable Clothesline Stainless Steel Clothes Dryer

    Retractable Clothesline Stainless Steel Baju Dryer

    clothesline retractable Ieu bisa dipaké pikeun ngagantung jas ngojay, pakean orok, sarta sababaraha batur nu teu kagolong kana dryer.kolam jas, towels, blus, quilt, kaos kaki, baju jero, jsb Max Beurat: 5 kg , tambahan hébat kana sagala imah, hotél, kamar pancuran, indoor & outdoor, laundry, kamar mandi jeung ...
    Maca deui
  • How to choose indoor freestandingr hangers?

    Kumaha carana milih gantungan freestandingr indoor?

    Pikeun rumah tangga leutik, masang rak angkat henteu ngan mahal, tapi ogé butuh seueur rohangan jero ruangan.Wewengkon imah ukuran leutik sacara alami leutik, sareng pamasangan rak pengeringan angkat tiasa ngeusian rohangan balkon, anu leres-leres kaputusan anu teu ekonomis....
    Maca deui