Tips pikeun drying baju

1. Anduk garing pikeun nyerep cai

Bungkus baju baseuh ku anduk garing sareng pulas dugi ka teu aya cai anu netes.Ku cara kieu baju bakal garing tujuh atawa dalapan.Gantungkeunana di tempat anu hawana saé sareng bakal garing langkung gancang.Nanging, langkung saé henteu nganggo metode ieu dina baju anu nganggo manik, manik, atanapi hiasan anu sanés, ogé baju anu bahan hipu sapertos sutra.

2. Métode endotermik kantong hideung

Panutup baju ku kantong plastik hideung, jepitan, teras gantung di tempat anu cahayana sareng ventilasi.Kusabab hideung tiasa nyerep panas sareng sinar ultraviolét, sareng gaduh fungsi baktéri, éta moal ngarusak baju, sareng garing langkung gancang tibatan pengeringan alami.Ieu hususna cocog pikeun drying baju dina poé mendung jeung hujan.

3. Métode pengeringan pengering rambut

Metoda ieu leuwih cocog pikeun baju leutik atawa baju sawaréh beueus.Pasang kaos kaki, baju jero, jsb kana kantong plastik garing, teras lebetkeun sungut pengering rambut kana sungut kantong sareng tahan pageuh.Hurungkeun pengering rambut sareng niup hawa panas di jero.Kusabab hawa panas medar dina kantong, baju bakal garing langkung gancang.Ieu kudu dicatet yén dryer bulu kudu dieureunkeun sakeudeung pikeun nyegah overheating dina kantong.

Tips for drying clothes


waktos pos: Jan-11-2022