Luar 4 leungeun fFolding Rotary Airer

Luar 4 leungeun fFolding Rotary Airer

Katerangan pondok:


  • Tempat Asal:Zhejiang, Cina
  • Ngaran Brand:jungelife
  • Jumlah modél:LYQ232
  • Tipe Logam:alumunium
  • Jenis pamasangan:Tipe nangtung
  • Desain fungsional:Multifungsi, bisa dilipat
  • Toleransi dimensi: <± 2 cm
  • Kasabaran beurat: <±1%
  • Jumlah Tiers:4 panangan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.
    Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha lapak pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali.
    Desain 3.Foldable na rotatable: muka 4 leungeun nalika dipaké, bentang kana hiji bentuk payung, salawasna nyieun clothesline nu tensest, sarta bisa stowed jauh sanggeus pamakéan iraha wae.360 ° Rotasi Sadaya-buleud, éta tiasa diputar 360 ° pikeun garing ku angin, supados baju anjeun kakeunaan pinuh ku panonpoé.

    4. Sababaraha rupa ukuran.Cai mibanda 40m, 45m, 50m, 55m jeung 60m rupa pilihan.Rupa-rupa ukuran sareng rupa-rupa panjang rohangan pengering sayogi, anjeun tiasa milih ukuran anu pas pikeun kabutuhan anjeun.
    5. Kustomisasi.tali warna ngaropéa;ukuran rotary airer ngaropéa ; bagian plastik ABS warna ngaropéa;kotak warna ngaropéa.
    6.Easy dipasang: Produk ieu hadir kalawan spike taneuh jeung stop kontak sangkan putting ieu nepi di kebon Anjeun effortless.Kantun nempatkeun spike kana taneuh sareng tambahkeun pigura garis cuci.Ieu bakal nambihan stabilitas tambahan kana garis cuci, mastikeun éta henteu pegat atanapi murag dina kaayaan cuaca anu ekstrim.Mékanisme buka & tutup anu gampang mastikeun yén anjeun henteu miceunan énergi anu teu dipikabutuh pikeun nyetél garis cuci.

    rotary clothes airer
    rotary clothes airer
    rotary clothes airer
    5

    Spésifikasi produk

    Barang
    Nilai
    Pamakéan
    Luar
    Jenis pakéan
    PAKAIAN
    Bahan
    alumunium
    Gaya
    ngalipet
    Tempat Asalna
    Cina
    Ngaran Brand
    junglife
    Nomer modél
    LYQ232

    Aplikasi

    4 leungeun muterkeun payung-ngawangun rak drying cocog pisan pikeun drying jumlah badag baju ker.nu bisa 360 ° garing pakean sakabeh kulawarga urang, ventilate tur gancang garing, gampang nyabut jeung ngagantung baju.Éta henteu nyicingan seueur rohangan kebon sapertos jemuran tradisional.
    Ieu bisa dipaké di kamar laundry indoor, balconies, washrooms, balconies, courtyards, jukut jukut, floors beton, sarta éta idéal pikeun kémping outdoor garing baju nanaon.

    Luar 4 leungeun Airer Payung Baju Drying Line
    FoIding Steel Rotary Airer, 40M/45M/50M/60M/65M Lima Rupa Ukuran
    Pikeun Kualitas High-end Jeung Desain Singket
    Garansi Sataun Pikeun Nyadiakeun Palayanan Anu Komprehensif Sareng Pikiran Palanggan

    rotary clothes airer rotary clothes airer

    Ciri kahiji: Rotary Airer Rotatable, Baju Garing Gancang
    Ciri Kadua: Ngangkat Jeung Ngonci Mékanisme, Merenah Ditarik Lamun Teu Digunakeun
    Ciri Katilu: Plastik Joint, Leuwih Fléksibel Pikeun Saluyukeun

    rotary clothes airer rotary clothes airer rotary clothes airer


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK