Produk

  • 50m Aluminium Rotary Airer 4 Arm

    50m Aluminium usaha Rotary Airer 4 panangan

    bagian palastik ABS
    Jangkungna Variabel

  • Multilayer Folding Movable Metal Clothing Drying Rack For Clothes

    Multilayer tilepan Movable Metal Clothing Drying Rack Pikeun Baju

    Populér gantungan lawon, rak lawon, baja sareng pengering lawon aluminium

  • Wall Mounted Drying Rack

    Tembok Dipasang Drying Rack

    Rincian Produk 1, Bahan: tabung aluminium + ABS.Tempat pengering baju didamel tina logam anu awét sareng kuat anu tiasa nahan beurat cucian baseuh atanapi beueus.Éta moal karat atanapi gampang pegat, Éta tiasa nanggung langkung ti 10kgs 2, rohangan pengeringan ageung.Cai mibanda 7.5m spasi drying, buka ukuranana: 93.5*61*27.2cm, melu ukuran: 93.5*11*27.2cm.Aya salapan kutub, ku kituna bisa garing loba baju, Gunung dua unit samping ku samping pikeun nyieun spasi drying nu leuwih gede;Hindarkeun nyusut sareng kerut yén mesin pengeringan tiasa ...
  • Stainless Retractable Clothes Line

    Jalur Baju Retractable Stainless

    Rincian Produk 1. Bahan kualitas luhur - Teguh, awét, tahan karat, énggal, stabil UV tahan, cuaca sareng tahan cai, kasus pelindung plastik ABS.Dua PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm, 13 - 15 m unggal garis, total spasi drying 26 - 30m.2. Desain jéntré ramah-pamaké - tali retractable ganda gampang ditarik kaluar tina reel, narik tali ka sagala panjangna rék maké tombol konci, bisa mundur gancang tur mulus lamun teu dipaké, pikeun Unit segel tina kokotor jeung conta ...
  • Adjustable Wall Mounted Clothesline

    adjustable témbok dipasang Clothesline

    1 garis 12m spasi drying
    bahan: cangkang ABS + tali PVC
    beurat produk: 548g
    Ukuran produk: 16.8*16.5*6.3 cm

  • Rotary Washing Line

    Garis cuci usaha Rotary

    40/45/50/55/60 m 4 panangan Rotary airer
    bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran melu: 144*11.5*11.5cm
    Ukuran muka: 195 * 179 * 179cm
    beurat: 3,3 kg

  • Steel Rotary Washing Line

    Steel Rotary cuci Line

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Heavyduty Clothes Drying Rack

    Rak Pangeringan Baju Heavyduty

    Rincian produk 1.Heavy tugas Rotary baju airer: Robust jeung awét rak drying usaha Rotary jeung pigura tubular powder-coated pikeun mildew, keyeng jeung weatherproof, gampang pikeun ngabersihan.4 leungeun jeung 50m baju drying airer nyadiakeun lager cukup spasi pikeun ngagaringkeun baju, ngamungkinkeun Anjeun pikeun garing baju sakabeh kulawarga sacara alami di panonpoé tanpa nyokot up teuing spasi taman.2.Pigura aluminium sarta PVC coated garis: Ngagunakeun aluminium kualitas luhur, teu gampang karat malah dina poé hujan.Talina didamel tina PVC ...
  • Steel Cloth Rotary Dryer

    Baja lawon Rotary Dryer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Stainless Steel Retractable Clothes Line

    Stainless Steel Retractable Baju Line

    Rincian Produk 1. Bahan kualitas luhur - Teguh, awét, tahan karat, énggal, stabil UV tahan, cuaca sareng tahan cai, kasus pelindung plastik ABS.Dua PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm, 13 - 15 m unggal garis, total spasi drying 26 - 30m.2. Desain jéntré ramah-pamaké - tali retractable ganda gampang ditarik kaluar tina reel, narik tali ka sagala panjangna rék maké tombol konci, bisa mundur gancang tur mulus lamun teu dipaké, pikeun Unit segel tina kokotor jeung conta ...
  • 4 Arm Rotary Clothesline

    4 Panangan Rotary Clothesline

    4 leungeun 18,5m roary airer kalawan 4 suku
    bahan: aluminium + ABS + PVC
    ukuran lipet: 150*12*12cm
    ukuran muka: 115 * 120 * 158cm
    beurat: 1,58 kg

  • Wall Mounted Washing Line Retractable

    Tembok dipasang Washing Line Retractable

    Rincian Produk 1. Bahan kualitas luhur - Teguh, awét, tahan karat, énggal, stabil UV kuat, cuaca sareng tahan cai, kasus pelindung plastik ABS.Hiji PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm.Tali jemuran ieu aya 2 ukuran: 6m atanapi 12 m unggal baris, total rohangan pengeringan 6m / 12m.Pikeun clothesline 6m, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Pikeun clothesline 12 méter, ukuran produk 21 * 18.5 * 5.5cm.Kotak standar kami pikeun clothesline nyaéta kotak bodas, sareng kami nganggo b coklat anu kuat sareng dipercaya ...