Retractable témbok dipasang cuci Line

Retractable témbok dipasang cuci Line

Katerangan pondok:


  • ngaran:Tali jemuran anu tiasa ditarik
  • ukuran:21*17*5 cm
  • Panjangna:12 m total spasi drying
  • Bungkusan:bodas / kotak warna
  • Bahan:cangkang ABS + PVC garis
  • Beurat produk:867,5g
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    1. bahan-kualitas luhur - Sturdy, awét, tahan karat, brand anyar, kuat UV stabil, cuaca jeung cai-tahan, ABS palastik kasus pelindung.Hiji PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm.Tali jemuran ieu aya 2 ukuran: 6m atanapi 12 m unggal baris, total rohangan pengeringan 6m / 12m.Pikeun clothesline 6m, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Pikeun clothesline 12 méter, ukuran produk 21 * 18.5 * 5.5cm.Kotak standar kami pikeun clothesline nyaéta kotak bodas, sareng kami nganggo kotak coklat anu kuat sareng dipercaya salaku karton luar pikeun nyimpen produk salami kiriman.
    2. Desain jéntré ramah-pamaké - clothesline Ieu hiji tali retractable nu gampang ditarik kaluar tina reel, ngagunakeun tombol konci (cleat) ngidinan Anjeun pikeun narik tali ka sagala panjangna rék, gancang withdraws lamun teu dipaké, pikeun Unit segel. tina kokotor jeung kontaminasi;Dina raraga Ngahindarkeun megatkeun fungsi retractable alatan spring overstretch, urang tambahkeun tag warning dina tungtung jalur;spasi drying cukup ngidinan Anjeun pikeun garing sakabéh papakéan anjeun sakaligus;desain puteran sampurna pikeun sababaraha tempat jeung arah pamakéan;Énergi hemat, drying baju jeung cadar ku panonpoé garing sarta angin garing, tanpa wasting énergi listrik.
    4. Kustomisasi - Duanana sisi tunggal jeung percetakan logo sisi ganda dina produk anu bisa ditarima;Anjeun tiasa milih warna tina clothesline sareng cangkang clothesline (bodas, hideung kulawu jeung saterusna) sangkan produk Anjeun ciri;Anjeun tiasa ngarancang kotak warna anu béda sareng nempatkeun logo anjeun.

    Wall Mountable Clothes Line
    Wall mounted retractable washing line
    Single Line Retractable Clothesline

    Aplikasi

    Tembok retractable dipasang jemuran garis tunggal ieu dianggo pikeun ngagaringkeun baju orok, murangkalih, dewasa sareng sepré.Ngagunakeun kakuatan alam pikeun garing baju anjeun.Tombol konci ngamungkinkeun tali janten panjang naon waé anu anjeun pikahoyong sareng ngajantenkeun jemuran cocog pikeun panggunaan luar sareng jero ruangan.Éndah pikeun Taman, Hotel, Halaman Belakang, Balkon, Kamar Mandi, Perjalanan sareng seueur deui.clothesline kami cukup gampang pikeun dipasang dina témbok jeung ngandung hiji pakét asesoris instalasi tur manual.2 screws pikeun ngalereskeun cangkang ABS dina témbok jeung 2 kait dina sisi séjén pikeun Hook tali kaasup kana kantong asesoris.

    Pikeun Kualitas High-tungtung Jeung genah Pamakéan
    Varranty Sataun Pikeun Nyadiakeun Palayanan Komprehensif sareng Pikiran Palanggan
    Ciri kahiji: Garis Retractable, Gampang Ditarik
    Ciri Kadua: Gampang Ditarik Nalika Henteu Dipaké, Ngahémat Ruang Kanggo Anjeun
    Ciri Katilu: Casing Pelindung UV Stabil, Bisa Dipercanten Sareng Dipaké Kalayan Kapercayaan
    Ciri Kaopat: Pengering Kudu Dipasangkeun kana Tembok, Ngandung Paket Asesoris 45G

    Washing LineWashing LineWashing LineWashing Line


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK