Airer Rotary tanpa suku

  • 50m Aluminium Rotary Airer 4 Arm

    50m Aluminium usaha Rotary Airer 4 panangan

    bagian palastik ABS
    Jangkungna Variabel

  • Rotary Washing Line

    Garis cuci usaha Rotary

    40/45/50/55/60 m 4 panangan Rotary airer
    bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran melu: 144*11.5*11.5cm
    Ukuran muka: 195 * 179 * 179cm
    beurat: 3,3 kg

  • Steel Rotary Washing Line

    Steel Rotary cuci Line

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Heavyduty Clothes Drying Rack

    Rak Pangeringan Baju Heavyduty

    Rincian produk 1.Heavy tugas Rotary baju airer: Robust jeung awét rak drying usaha Rotary jeung pigura tubular powder-coated pikeun mildew, keyeng jeung weatherproof, gampang pikeun ngabersihan.4 leungeun jeung 50m baju drying airer nyadiakeun lager cukup spasi pikeun ngagaringkeun baju, ngamungkinkeun Anjeun pikeun garing baju sakabeh kulawarga sacara alami di panonpoé tanpa nyokot up teuing spasi taman.2.Pigura aluminium sarta PVC coated garis: Ngagunakeun aluminium kualitas luhur, teu gampang karat malah dina poé hujan.Talina didamel tina PVC ...
  • Steel Cloth Rotary Dryer

    Baja lawon Rotary Dryer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • 3 Arm Rotary Washingline

    3 Panangan Rotary Washingline

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Outdoor 3 Arms Rotary Airer

    ker 3 leungeun usaha Rotary Airer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Outdoor 4 Arm Aluminum Rotary Airer

    Luar 4 Arm Aluminium usaha Rotary Airer

    40/45/50/55/60 m 4 panangan Rotary airer

  • Umbrella Rotary Clothes Line

    Payung Rotary Baju Line

    40/45/50/55/60 m 4 panangan Rotary airer

  • 4 Arms Extendable Folding Outdoor Rotary Airer

    4 Panangan Extendable tilepan outdoor Rotary Airer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Outdoor 4 Arms fFolding Rotary Airer

    Luar 4 leungeun fFolding Rotary Airer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...
  • Heavy Duty Rotary Washing Line

    Kawajiban beurat Rotary garis cuci

    40/45/50/55/60 m 4 panangan Rotary airer
    bahan: Aluminium + ABS + PVC
    ukuran melu: 180*11*11cm
    Ukuran muka: 177 * 177 * 184cm
    Beurat: 2,1 kg

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2