Tali jemuran tunggal

  • Adjustable Wall Mounted Clothesline

    adjustable témbok dipasang Clothesline

    1 garis 12m spasi drying
    bahan: cangkang ABS + tali PVC
    beurat produk: 548g
    Ukuran produk: 16.8*16.5*6.3 cm

  • Wall Mounted Washing Line Retractable

    Tembok dipasang Washing Line Retractable

    Rincian Produk 1. Bahan kualitas luhur - Teguh, awét, tahan karat, énggal, stabil UV kuat, cuaca sareng tahan cai, kasus pelindung plastik ABS.Hiji PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm.Tali jemuran ieu aya 2 ukuran: 6m atanapi 12 m unggal baris, total rohangan pengeringan 6m / 12m.Pikeun clothesline 6m, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Pikeun clothesline 12 méter, ukuran produk 21 * 18.5 * 5.5cm.Kotak standar kami pikeun clothesline nyaéta kotak bodas, sareng kami nganggo b coklat anu kuat sareng dipercaya ...
  • Adjustable Clothes Line

    Garis Baju adjustable

    1 garis 12m spasi drying
    bahan: cangkang ABS + tali PVC
    beurat produk: 548g
    Ukuran produk: 16.8*16.5*6.3 cm

  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Retractable témbok dipasang cuci Line

    Rincian Produk 1. Bahan kualitas luhur - Teguh, awét, tahan karat, énggal, stabil UV kuat, cuaca sareng tahan cai, kasus pelindung plastik ABS.Hiji PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm.Tali jemuran ieu aya 2 ukuran: 6m atanapi 12 m unggal baris, total rohangan pengeringan 6m / 12m.Pikeun clothesline 6m, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Pikeun clothesline 12 méter, ukuran produk 21 * 18.5 * 5.5cm.Kotak standar kami pikeun clothesline nyaéta kotak bodas, sareng kami nganggo b coklat anu kuat sareng dipercaya ...
  • 2.4m Green Metal Telescopic Support Washing Line Prop

    2.4m Héjo Metal Telescopic Rojongan cuci Line Prop

    Rincian Produk Item No Pedaran spésifikasi bungkusan L * W * H NW / GW 20/40/40 'H ft LYB 101 2.4m baju prop jeung konci pulas bubuk palapis tube diaméterna luar: 19mm diaméterna jero: 16mm panjang: 240cm Beurat: 605g 1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 12Pcs / Ctn 138 * 13,5 * 6cm, 8 / 8,5 30600 / LYQT 101 ROTARY Panutup Waterproof, Anti UV, 70g / m2 Jual Ukuran: 165 * 28CM Beurat: 78.5g Warna lab 1PC + kantong plastik 50Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...
  • Green Telescopic Support Washing Line Prop 2.4m

    Héjo Telescopic Rojongan cuci Line Prop 2.4m

    Rincian Produk Item No Pedaran spésifikasi bungkusan L * W * H NW / GW 20/40/40 'H ft LYB 101 2.4m baju prop jeung konci pulas bubuk palapis tube diaméterna luar: 19mm diaméterna jero: 16mm panjang: 240cm Beurat: 605g 1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 12Pcs / Ctn 138 * 13,5 * 6cm, 8 / 8,5 30600 / LYQT 101 ROTARY Panutup Waterproof, Anti UV, 70g / m2 Jual Ukuran: 165 * 28CM Beurat: 78.5g Warna lab 1PC + kantong plastik 50Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...