Rak baju témbok

  • Wall Mounted Drying Rack

    Tembok Dipasang Drying Rack

    Rincian Produk 1, Bahan: tabung aluminium + ABS.Tempat pengering baju didamel tina logam anu awét sareng kuat anu tiasa nahan beurat cucian baseuh atanapi beueus.Éta moal karat atanapi gampang pegat, Éta tiasa nanggung langkung ti 10kgs 2, rohangan pengeringan ageung.Cai mibanda 7.5m spasi drying, buka ukuranana: 93.5*61*27.2cm, melu ukuran: 93.5*11*27.2cm.Aya salapan kutub, ku kituna bisa garing loba baju, Gunung dua unit samping ku samping pikeun nyieun spasi drying nu leuwih gede;Hindarkeun nyusut sareng kerut yén mesin pengeringan tiasa ...
  • Push Pull Clothes Folding Rack

    Dorong Tarik Baju Rak tilepan

    bahan: aluminium
    ukuran muka: 93.5*61*27.2cm
    ukuran melu: 93.5*11*27.2cm
    beurat produk: 1.62kg

  • Wall Mounted Folding Drying Rack

    Tembok dipasang tilepan Drying rak

    bahan: aluminium
    ukuran muka: 93.5*61*27.2cm
    ukuran melu: 93.5*11*27.2cm
    beurat produk: 1.62kg